• Uitbreiding ophaallocaties brievenbusstickers

    Met betrekking tot de invoering van de JA-sticker voor ongeadresseerd reclamedrukwerk in de gemeente Bladel willen we je informeren over extra ophaallocaties voor de stickers.

  • Lekkage rioolput Zwartakkers Bladel

    Op de Zwartakkers in Bladel, ter hoogte van nummer 3 en 4, is een lekkage van de rioolput geconstateerd. Deze week zal de bemaling geplaatst worden. Door de hoge grondwaterstand kan reparatie pas volgende week plaatsvinden.

  • Zorg dat je op tijd bent en voorkom de paspoortpiek

    We verwachten veel meer paspoort- en identiteitsaanvragen dan normaal. Dat komt omdat deze sinds 2014, dus 10 jaar geleden, 10 jaar geldig zijn. Daarvoor was het vijf jaar. Daarom wordt het waarschijnlijk drukker dan normaal.

  • Wat te doen bij wateroverlast of schade bij aanhoudende regen?

    Ook voor vandaag en morgen waarschuwt het KNMI voor zwaar onweer en veel regen. In Noord-Brabant geldt code geel.

  • Kermis: heb jij al oordoppen?

    Ieder jaar komen er 20.000 jongeren bij met gehoorschade. De meeste jongeren lopen gehoorschade op door het luisteren van harde muziek. Een piep of ruis in je oren is heel vervelend en kan blijvend zijn. Met de juiste maatregelen is gehoorschade te voorkomen.

  • Energiehub Kempisch Bedrijvenpark garandeert stroom voor 18 bedrijven

    Vandaag ondertekenden 18 bedrijven op het Hapertse Kempisch Bedrijvenpark (KBP) een samenwerkingsovereenkomst met Enexis voor een energiehub. Deze hub is een pilot van Enexis, gemeente Bladel, Provincie Noord-Brabant en de samenwerkende bedrijven.