• Heb jij er al eens over nagedacht om bij gemeente Bladel te komen werken?

    Samen met zo’n 115 collega’s maken we gemeente Bladel iedere dag een stukje mooier. We delen graag wat leuke weetjes met je.

  • Stichting Casters Vervoer ontvangt extra subsidie

    Stichting Casters Vervoer ontvangt van gemeente Bladel de komende jaren structureel extra subsidie. Daarnaast gaat naar verwachting ook de provincie Noord-Brabant bijdragen met een subsidie. De stichting is opgezet om de leefbaarheid voor alle doelgroepen, in met name de kleinere kernen van gemeente Bladel, te bevorderen.

  • Cursisten Politiek Actief wonen raadsvergadering bij

    Op donderdag 27 juni jl. woonden deelnemers aan de cursus Politiek actief voor de gemeente de gemeenteraadsvergadering bij. Burgemeester Maurits van den Bosch reikte certificaten voor deelname aan de cursus uit.

  • Gemeenteraad Bladel stemt in met einde pilot Praktijkhuis

    Donderdag 27 juni stemde de gemeenteraad van Bladel in met het voorstel van het college om de pilot Praktijkhuis per 1 januari 2025 te beëindigen. Op verzoek van de gemeenteraad is een businesscase uitgewerkt over hoe de doelgroep in Bladel het beste wordt bereikt en geholpen.

  • Lekkage rioolput Lindenstraat Hapert

    Op de Lindenstraat ter hoogte van huisnummer 6 in Hapert is op 2 juli een lekkage van een rioolput geconstateerd.

  • VNG Jaarcongres 2025 komt naar Brainport Eindhoven

    In 2025 zijn de 21 gemeenten uit de regio Brainport Eindhoven samen met de provincie Noord-Brabant gastregio voor het VNG Jaarcongres 2025. Dat maakte de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) woensdagmiddag 26 juni bekend tijdens het Jaarcongres 2024 in het Groene Hart.